Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Její filmy končí zpravidla happy endem, ale ve skutečnosti Drew Barrymore (41) příliš romantiky neprožívá. Hereččin život je spíše opakem idylických vztahů, jež jí předepisují hollywoodské scénáře.

Manželství slavné herečky s obchodníkem s uměním Willem Kopelmannem bylo po čtyřech letech definitivně rozvedeno. Pro Drew je to už třetí nepříjemná zkušenost, ale poprvé se řešily i děti. Expartneři spolu mají tříletou Olive a dvouletou Frankie, které si harmonickou rodinu příliš dlouho neužily.

Vzhledem k dosavadním zkušenostem Barrymore je čtyřleté manželství velkým úspěchem. Její dva předchozí svazky totiž trvaly pouhý rok. Rozvod tak nebere jako žádnou pohromu a znovunabytou volnost vyrazila s přáteli oslavit do Las Vegas, kde se zvěčnila s legendárním kouzelníkem Davidem Copperfieldem.

Město hříchu v americké Nevadě většinou slouží k rozlučkám se svobodou, ale hvězda filmů Nepolíbená či 50x a stále poprvé to vzala z opačného konce. Se svobodou se neloučila, ale naopak ji v Las Vegas opět vítala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám