Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pokud se tyto zprávy neukáží coby liché, přidělá to producentům muzikálu Adéla ještě nevečeřela pár vrásek na čele! Ti totiž už museli přeobsadit roli Květušky, již měla hrát Emma Smetana, která však otěhotněla. Flek poté dostala muzikálová zpěvačka Michaela Tomešová (dřív Doubravová). Jenže pokud zdroj jí blízký nemá nepřesné informace, na Michaelu se možná usmálo stejné štěstí!

„Říkala, že má radost, že si dítě nechá, i když to bude dělat problém v divadle. Žije někde v lese, je taková trochu alternativní, ale po svatbě hrozně šťastná,“ řekla Super.cz kamarádka zpěvačky.

Když jsme se Michaely přímo zeptali, zda jsou zprávy pravdivé, možná nám jen nechtěla lhát, a tak odpovídala neurčitě.

„Od koho jste to slyšel?“ napsala nejdříve místo toho, aby zprávy úplně popřela.

„S Romanem nic neplánujeme a až něco přijde, tak to přijde, rozhodně bulvár nebude první, komu se budeme svěřovat,“ reagovala dále s tím, jestli jsme si ji náhodou nespletli s Emmou Smetana, za niž právě v pondělí začíná roli zkoušet.

„Je to čerstvé, úplně na začátku, nechce to zakřiknout,“ vysvětluje ostýchavost zpěvačky její kamarádka. Až čas ukáže, kde je ale ve skutečnosti pravda, zda se mají v divadle strachovat, nebo ne.

Reklama

Další články

Načítám