Hlavní obsah
Článek

O tom, že Leo DiCaprio (49) má poměrně jasně vyhraněný vkus na ženy, není pochyb. Mladé plavovlasé modelky jej přitahují jako magnet. Ačkoli ještě koncem července trávil romantickou dovolenou na Ibize a v Řecku s půvabnou Dánkou Ninou Agdal, v pátek už odcházel z nočního podniku s jinou neméně atraktivní blond modelkou.

Oscarový herec vyrazil v nenápadné kombinaci džínů, košile a kšiltovky do newyorského klubu Up&Down, kde se to hemžilo odvážně oděnými ženštinami, jeho ovšem zaujala střídmě oblečená vysoká kráska. Tu podle zahraničních serverů společně s Leonardem a několika jeho přáteli odvezl přistavený vůz.

Leo byl přitom s partnerkou Ninou Agdal spatřen ještě koncem července na Ibize, kde na jachtě pluli s partou známých, mimo jiné i s hercem Tobeym Maguirem ze Spider-Mana. Agdal je ovšem momentálně v brazilském Riu na olympiádě, což Leovi rozhodně nebrání vyrazit si z kopýtka.

Slabost pro blond modelky v herci kdysi probudila jeho první vážná známost Gisele Bündchen (v té době nosívala mnohem světlejší vlasy než dnes), nejdelší vztah měl ovšem DiCaprio s Bar Refaeli. V jeho sítích ale uvízly i Toni Garrn, Erin Heatherton, Roxy Horner, Kelly Rohrbach a mnoho dalších…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám