Hlavní obsah
Článek

Je to devět měsíců, co Jitka Boho (32), za svobodna Válková, přivedla na svět dcerku Rosálii. Nejkrásnější dívka roku 2010 už ale není jen maminkou na plný úvazek, začíná pomalu pracovat. O modelingu ale nechce ani slyšet a věnuje se pěvecké kariéře. Dokonce začala natáčet svůj první videoklip.

„Bylo docela těžké se rozhodnout, k jaké z písní uděláme první videoklip, nakonec zvítězilo Hledání,” nechala se slyšet Jitka a dále s úsměvem uvedla: „Hudbu skládá manžel a já píši texty. Ale vzájemně se doplňujeme, někdy má připomínky k textu Lukáš, a já zase k hudbě.”

Píseň popisuje to, co předcházelo seznámení hudebníků. „Je o tom, že skoro každý si prochází životní etapou, kdy hledá toho pravého, aby ho však našel, musí se někdy spálit. Oba máme za sebou delší vztahy, ale minulost je minulost a měli bychom se dívat dopředu a užívat si každý společný okamžik,” říká.

České Miss 2010 šlo o to, aby videoklip působil přirozeně a nenuceně. „S tím souvisí i výběr lokality, stylingu i make-upu. Měla jsem na natáčení dvě šikovné slečny z institutu make-upu, kde jsem i sama absolvovala kurz, pomáhaly mi s líčením, ale především s vlásky. A jelikož jsem ve videoklipu sama za sebe, většinu oblečením jsem si vzala ze svého šatníku, o detailech, doladění a zkombinování jsem se radila se Samem Dolcem. A vše je opět v našem ’boho stylu’.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám