Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Coreyho Feldmana (45) si filmoví fanoušci mohou pamatovat především z filmů Stůj při mně, Rošťáci, Ztracení chlapci, Řidičák či Lidé z předměstí z osmdesátých let minulého století. V několika televizních projektech se ale objevil už v letech sedmdesátých a aktivní je i dnes. Aby patřil k nejlépe placeným hollywoodským hercům (dětským), jako tehdy v osmdesátkách, se mu ale už nejspíš nepoštěstí.

V posledních třinácti letech přesto točí v průměru tři projekty, filmy či seriály, ročně, a jako celebrita tak nechybí na seznamech hostů mnoha večírků. Posledním, kterého se zúčastnil, byla středeční charitativní akce v losangeleském klubu Le Jardin na podporu vojenské neziskové organizace.

Na té Feldman vzbudil pozornosti díky svému doprovodu – dvěma zaklesnutým blondýnám, z nichž jedna byla jeho partnerka Courtney Anne, druhá zřejmě jeden z Coreyho andílků, jak herec dívky, jež ho doprovázejí na akce, nazývá.

Reklama

Další články

Načítám