Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak už to tak bývá, když se ženě podaří zhubnout, pozitivní změnu vnímá jako nový start do života, a o to víc o sebe začne pečovat. To je přesně případ Andrey Košťálové, která je díky změně životosprávy o šest kilo lehčí.

Uprostřed léta na sebe moderátorka Top Staru našla více času a svěřila se do rukou několika profesionálů známé francouzské značky najednou. „Většinou dělám všechno, až když je to nezbytně nutné. Dopřát si odpoledne na masáži, kosmetice a v kadeřnictví je tak pro mne největší odměna,“ přiznala v salonu, kde si kromě relaxační masáže a letní odborné péče o pleť, zaměřené především na hydrataci, užila také exkluzivní vlasovou kúru zvanou Diamant. Tu kadeřník namíchal na míru Andreině typu vlasů. Při zkoušení letních účesů si pak moderátorka pochvalovala kadeře s nádherným leskem.

Andy nezanedbává ani každodenní domácí péči. „Základ je samozřejmě odličování a mazání krémy, to nevynechávám. U vlasů už ale tak pečlivá nejsem. Dvakrát až třikrát za měsíc aplikuji nějakou masku, zatím ale vypadají, že drží,“ směje se Andrea.

Košťálová má už za sebou jednu dovolenou s přítelem a kamarády v Itálii u jezera Garda. V Česku relaxuje při sportovních aktivitách. „Léto mám hodně pracovní, proto se mi zatím nepovedla dovolená u moře. Ve volnu teď jezdím více po Čechách. Užívám si to ale i tak,“ říká usměvavá Andrea Košťálová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám