Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mysleli jsme, že ji pár let na prknech ani na obrazovkách neuvidíme. Zpěvačka Marta Jandová (50) se kvůli manželovi, gynekologovi Miroslavu Vernerovi, s dcerkou Maruškou přestěhovala do Bavorska, kde dostal práci jako primář. "Byla to super nabídka, měl skvělý plat, ale nebyli jsme tam šťastní," vysvětlila Marta, proč se po třech a půl měsících vrátili do Česka, i když měli v Německu zůstat tři roky.

"Osvítili nás všichni svatí, že jsme nepronajali náš byt, takže jsme se měli kam vrátit. Ale kompletně jsme zařídili i německou domácnost, takže teď máme spoustu nábytku ve skladu. Kdyby měl někdo zájem třeba o postel, tak ať se ozve," řekla nám po tiskové konferenci TV Nova, kde byla představena jako jedna ze soutěžících druhé řady zábavné show Tvoje tvář má známý hlas.

Objasnila i důvody, proč s rodinou z Německa odešli. "S manželem jsme se shodli, že peníze nejsou všechno, nejdůležitější je rodina. Vůbec jsme se neviděli, pořád byl v práci, bydleli jsme na vesnici, kde žili samí důchodci, takže ani Maruška se tam nevyřádila. Mně se stýskalo, chyběl mi sociální kontakt, kamarádi. I když ta příroda okolo byla nádherná, bydleli jsme vlastně uprostřed národního parku," vyprávěla.

"Sama jsem také dostala úžasnou nabídku účinkovat ve velké show a jet na turné, za které by byla spousta peněz. Ale nebyla bych až do Vánoc doma, i když bych s sebou mohla vzít Marušku. Ale nechtěla jsem, aby někde pendlovala po hotelech a dny trávila v obřích německých halách. Dlouho jsem nevěřila, že potkám muže, kterého budu tak milovat, abych s ním založila rodinu. Teď to všechno mám a to, že jsem zpěvačka, je až na druhém místě," svěřila nám.

Momentálně má sice další pracovní nabídky, ale chce se soustředit na Tvář a také konečně dodělat svoji sólovou desku. A proč vlastně nabídku na náročný televizní projekt přijala? "Protože to bude legrace. Mám hrozně ráda legraci a zábavu. Nabídli mi porotcování, anebo účinkování. A já se rozhodla účinkovat. V hudebních soutěžích se vidím jako porotce, už jsem toho i v zahraničí hodně zažila. Ale tohle není žádná soutěž, to je prostě zábava. Na světě je toho tolik špatného, ani nevíme, kam se náš kontinent řítí, a tím pádem je hodně špatného i v televizi. Od zpráv až po pořady, kdy se schválně díváme, jak se někomu něco zlého děje. Zábava je to, co lidé potřebují, aby mohli vypnout a jenom se smát," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám