Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali o tom, že přední české modelky Zuzana Stráská, Katka Sokolová (35), Renata Langmannová (37) a další jejich kamarádky vyrazily na společnou plavbu na jachtě po Jadranu.

Jak sami můžete vidět z fotek, holky si dokonalou dovolenou na sto procent užívají. To se ostatně můžete sami přesvědčit při pohledu na dovolenkové momentky modelek, kde nechybí dokonce společná fotka nahoře bez.

Loni absolvovaly modelky ze stáje Elite Model Sokolová se Stráskou podobný zážitek, ale to jim ještě dělali společnost muži. Toto léto se jedná o čistě dámskou jízdu.

Po modelkách se ale naštěstí nechce, aby dělaly něco jiného, než se slunily. „Naštěstí máme najatého profesionálního kapitána, který nám řídí loď,” říká s nadšením Katka Sokolová. Nejkrásnější Češka roku 2007 vylučuje, že by mezi holkami panovala ponorka. „Naopak si moc užíváme holčičí podobu,” říká Katka Sokolová.

Reklama

Další články

Načítám