Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

V pražském obchodním domě Quadrio probíhá již poslední týden fasování olympijské kolekce. Vyzvedla si ji již většina českých reprezentantů a zásoby pro věrné fanoušky se tak výrazně ztenčily, kufr s desítkami kusů oblečení totiž obdrží stovky lidí plus partneři a hosté. Máte už svůj pestrobarevný kousek doma? Neváhejte s nákupem, zanedlouho může být pozdě!

Fandit? Jedině v kloboucích SAWAO!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fanděte našim olympionikům za každého počasí s univerzálním letním kloboukem pro muže i ženy. Vybírat můžete ze sedmi trendy barev. Biatlonistka Gábina Koukalová bude při badmintonu fandit Petru Koukalovi v růžovém. Klobouk oceníte nejen při pobytu na sluníčku v letních horkých dnech. Klobouk je vyroben ve velmi moderním střihu s krásnou stuhou zdobenou olympijskými motivy. Ukažte celému světu, komu fandíte!

Pojďte si zaběhat v šortkách GLIZZA

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S těmito šortkami určitě neprohloupíte, oblíbila si je i běžkyně Eva Vrabcová Nývltová. Originální olympijské šortky GLIZZA jsou extrémně lehké a nejen díky tomu také opravdu pohodlné. Mají nařasený pas do gumy se stahováním na šňůrku a praktické rozparky na nohavicích, díky tomu vás při pohybu nebudou nijak omezovat. Oceníte je u vody, při in-line bruslení, běhání, míčových hrách i turistice. Fandit našim olympionikům tak můžete naprosto kdekoliv a zároveň vypadat trendy.

Zahřejte se při fandění v mikině PARS

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nadčasová a přesto cool, to je pánská olympijská mikina PARS. Hned na první dotek ucítíte, že je vyrobena z té nejkvalitnější bavlny FINE COTTON. Díky technologicky vyspělému provedení jsou tak její vlákna velmi pevná a přitom velice jemná na omak. Navíc díky tomuto zpracování budete šetrní k přírodě. Ve městě i v přírodě navíc oceníte kvalitní dlouhé zapínání na zip, příjemný úplet na rukávech i dolním lemu a při nepřízni počasí kapuci se stahováním výraznými šňůrkami. Díky této mikině z oficiální kolekce pro olympijské hry v Riu vás od fandění neodradí ani chladnější počasí a budete se cítit pohodlně.

Na letní túru nebo sport v dámském tílku WANGA

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další „must have“ letošní olympijské kolekce, který neunikne oku žádné z dam. Dámský olympijský top WANGA nesmí chybět ani ve vašem šatníku! Letní top je vyroben z velmi kvalitního pružného materiálu s funkční úpravou COOL-DRY. Díky tomuto prověřenému materiálu je triko velice prodyšné a rychleschnoucí, navíc díky rychlému odvodu vlhkosti udržuje vaše tělo v optimální teplotě a suchu. Triko Wanga využijete nejenom při letních sportech a turistice v přírodě, ale i při městských procházkách. Fandit našim olympionikům můžete jednoduše všude a pohodlně v oficiální Rio olympijské kolekci od Alpine Pro.

Fanděte českým olympionikům s námi!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Staňte se také součástí fanouškovské základny českého olympijského týmu a fanděte s námi v oficiální Rio kolekci od Alpine Pro. Letošní olympijská kolekce vychází ze Zátopkova triumfu v Helsinkách v roce 1952, kdy získal tři zlaté medaile. Celá kolekce je vyrobena pouze v limitovaném množství a zakoupit ji můžete jedině na e-shopu a v prodejnách Alpine Pro. Ale neotálejte, sportovci mají již nafasováno - sklady se prázdní a zítra již může být pozdě!

Další články

Načítám