Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na premiéře očekávaného trháku Sebevražedný oddíl sice nechyběly největší ozdoby hvězdné herecké sestavy Margot Robbie (33) a Cara Delevingne (31), ale o největší rozruch se postarala nepříliš známá modelka. Když se Xenia Tchoumitcheva (28) objevila na růžovém koberci, fotografové měli možnost přesvědčit se, zda si vůbec vzala kalhotky.

Premiéry na londýnském Leicester Square jsou pověstné nenechavým větříkem, který občas přítomné dámy dost potrápí. Pokud sem pozvané celebrity dorazí v šatech s rozparkem až do pasu, vyloženě si koledují o faux pas.

Modelka ruského původu Xenia Tchoumitcheva (28) za sebou očividně mnoho premiér nemá, jinak by zvolila umírněnější outfit. Odvážné šaty krásku, která se v roce 2006 stala první švýcarskou Vicemiss, zradily a odhalily její zadeček. Modelka, označovaná za mladší kopii Brigitte Bardot, si však z tohoto maléru zjevně nic nedělala a ochotně pózovala fotografům.

Reklama

Další články

Načítám