Hlavní obsah
Článek

Otylá paní s uměleckým jménem Mama June má do ideálu krásy stejně daleko jako její dcerka Honey Boo Boo, která se z nepochopitelného důvodu zúčastnila několika soutěží o dětskou královnu krásy. Popularita bizarní rodinky však uvadá a špekatá mamina musela jít se svou tukem napěchovanou kůží na trh.

Honey Boo Boo přišla před deseti lety na svět během komplikované operace. Její matce tak po císařském řezu zůstala obrovská jizva, kvůli níž vznikl na jejím břiše tukový převis. Šestatřicetiletá žena by ráda vadu na své kráse odstranila, a zavítala do reality show Botched.

Mama June zhubla z původních 181 na 113 kilogramů a přepadající tuková peřina na jejím břiše jí je na obtíž. Nedostatek měla vyřešit plastická operace, ale lékaři byli při pohledu na její tělo v šoku. Mama June má totiž za sebou rovnou čtyři císařské řezy, ale ženám, které nemohou porodit přirozeně, se více než dvě těhotenství nedoporučují.

„"Svoji kůži nenávidím a chci se jí zbavit,“ tvrdila čtyřnásobná máma. Odborníci ji ale odmítli operovat, dokud nezhubne dalších 34 kil. Mama June tak odešla z kliniky s nepořízenou, ale přesto spokojená. Pokud opravdu zhubne, opět se objeví na televizní obrazovce, což je pro ni tou největší motivací.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám