Hlavní obsah
Článek

Poslední rok tenhle chlapík pořád stojí před zrcadlem nebo s mobilem v ruce fotí své v posilovně vydřené tělo. Kdekdo mu už pomalu právem říkal, že je samožer a dočkal se i označování za narcise. Svlékal se totiž do půl těla na požádání i bez něj. Teď ale jako by se vrátil zpátky na zem. Jeho fanynky, většinou mámy od dětí, s hrůzou koukaly, co jim to provedl. Vyvalil totiž břicho, které působilo, jako by byl těhotný s Vetřelcem!

„Vyrazil jsem po dlouhé době do cukrárny a trochu jsem to přepískl. Až se mi udělalo zle. A protože vím, že některé lidi už moje fotky z posilky musejí štvát, rozhodl jsem se trochu před lidmi shodit,“ vysvětlil k fotce na své sociální síti zpěvák a producent Jarek Šimek (50). A povedlo se mu to, jeho obdivovatelky byly v šoku.

Jarek měl nedávno křest docela kontroverzního letního videoklipu Houpáme se na vlnách, na který dorazila například i jinak v Rokycanech v holobytě na ubytovně zastrčená romská zpěvačka Věra Bílá a způsobila pořádnou ostudu...

A co dalšího teď  čeká chlapíka, jenž má nejraději fanoušky s oční vadou, kteří mu přes obří vrásky v obličeji tipují pětadvacet let?

„Mám v plánu další dva videoklipy, napadla nás spousta srandy, která by se do nich dala natočit. To je hodně blízká budoucnost. A také se motám kolem muzikálů. Nic víc ale prozradit zatím nemůžu,“ řekl Super.cz Šimek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám