Hlavní obsah
Článek

Hollywood je plný urostlých frajerů, mezi něž patří Mark Wahlberg, Chris Hemsworth (40), Bradley Cooper (49) či Chris Evans, ale největším proutníkem je přesto jejich kolega, který na formování postavy kašle. Leonardo DiCaprio (49) má totiž jiné přednosti, díky nimž má nejžhavější sbírku milenek v celém americkém šoubyznysu.

Sběratel filmových i ženských trofejí se letos konečně dočkal Oscara za hlavní roli ve filmu Revenant Zmrtvýchvstání. DiCaprio se tak zařadil mezi hollywoodskou elitu a zástupy blondýnek čekají na to, až se dostanou do jeho blízkosti.

Leonardo ženy přitahuje jako magnet, aniž by musel na své postavě pravidelně dřít v posilovně. Jeho fotky z dovolené na řeckém ostrově Mykonos odhalují i to, jak herec vypadá pod košilí. V jeho posteli se sice střídá jedna kočka za druhou, ale dámy se v kinech raději podívají na svlečeného Jamieho Dornana v pokračování Padesáti odstínů šedi.

Nedostatkem ženské přízně DiCaprio rozhodně netrpí. Jeho nejnovější společnicí je sexy modelka Nina Agdal (32). Dánská kráska je už jeho desátým úlovkem z andělské stáje Victoria´s Secret.

Reklama

Další články

Načítám