Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zpěvačkou Annou Slováčkovou jsme si povídali po zkoušce nového muzikálu Alenka v kraji zázraků, v němž ztvární titulní roli, o jejím budoucím účinkování v show Tvoje tvář má známý hlas. Probrali jsme ale i novou lásku a její zdravotní problémy.

Zaslechli jsme, že máš nového přítele. Je to pravda?

Mám, ale to je tak všechno, co k tomu řeknu. Je to od dubna, to je pět měsíců, tak to ještě nepovažuji za tak vážné, abych o tom mluvila. To snad za rok nebo za dva. Ale kéž by to vážné bylo.

Je ze šoubyznysu, anebo mimo něj? A je vůbec lepší partner, který dělá něco podobného, anebo takový, který do toho nevidí?

Myslím si, že je lepší, když je mimo branži, jako je právě můj současný přítel. I když je pravda, že ti lidé pak hůř chápou vaši práci. Je to individuální záležitost.

Máš na mysli, že když se objímáš s kolegou na pódiu, tak někdo žárlí a někdo ne?

Tak s tím jsem s žádným přítelem nikdy problém neměla, všichni pochopili, že je to moje práce. I když je faktem, že většinou hraju v dětských a rodinných muzikálech, a tam zrovna vášnivé erotické scény nejsou. Asi kdybych dělala striptérku, mohlo by to mého kluka štvát, ale takhle ne. To je opravdu nevinná záležitost.

Podle jakého kritéria si vybíráš partnera?

Měl by mne vnímat takovou, jaká jsem, a ne tak, jak mě vidí většina lidí. Chci, aby mě viděl jako mě, a ne někoho, kdo má známé rodiče. To je úplně první věc, se kterou jsem se hodně potýkala. A pak musí být samozřejmě hodný, vtipný a musím si s ním rozumět. Na vzhledu až tak nezáleží. Každý můj kluk vypadal úplně jinak, vyhraněný typ nemám.

Měla jsi nález v prsu, který se sice ukázal jako nezhoubný, ale měla jsi jít na kontrolu. Už jsi na ní byla?

Nebyla. Teď se chci objednat. Měla jsem jít, ale nevyšlo to, protože jsem teď v hrozném pracovním presu, ale co to půjde, tak se určitě na kontrolu vypravím.

Potkáváme se na zkoušce muzikálu Alenka v kraji zázraků, kromě toho už tedy začínáte zkoušet na show Tvoje tvář má známý hlas, o čemž se už mluvilo?

S tou už pomalu začínáme a kromě toho mám ještě v říjnu premiéru v divadle Semafor. Ta hra se jmenuje Skleněné prkno.

Asi ještě nemůžeš prozradit, co budeš ve Tváři zpívat, ale jsou ti milejší čeští, nebo zahraniční interpreti?

Zatím nemůžu říct, co mi jde líp, ale asi mi bude příjemnější představovat zahraniční osobnosti. Napodobovat někoho v Česku je asi těžší, když jste z Česka. Toho se trošku bojím.

Co bys dělala, kdybys dostala za úkol zpívat písničku svojí mámy?

To bych se začala hrozně smát a strašně bych se na to těšila. To by asi bylo úplně ze všeho nejvíc vtipné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám