Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední týdny a měsíce zasvětila Monika Timková představení Večer tříkrálový, které hraje v rámci Letních shakespearovských slavností. Nyní má ale konečně tři týdny volno a hodlá si ho jaksepatří užít.

Na české premiéře snímku Sebevražedné komando se nám půvabná brunetka svěřila, že se chystá vyrazit na Mallorcu. Kupodivu ale bez partnera, herce Jakuba Štáfka. „Zatím to nevidíme nadějně, já mám sice teď volno, ale přítel má hodně práce. Plánuju proto, že možná pojedu na dovolenou sama, což je šílený,” vysvětlila své pohnutky Timková. A proč hodlá herečka vyrazit na dovolenou bez společnosti? „Nechce se mi jet s někým jiným, jsem unavená z herců, se kterými jsem teď trávila čas,” uvedla předloňská držitelka titulu Miss Academia.

A nebude mít Jakub Štáfek problém, že jeho přítelkyně bude sama na ostrově, oblíbeném mezi mladými pro bujaré večírky? „To bude, ale já se ho teď moc neptám. Měl jet se mnou, nemá čas, tak uvidím,” krčí rameny Monika Timková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám