Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za poslední měsíc hrála Monika Timková skoro denně ve hře Večer tříkrálový v rámci Letních shakespearovských slavností. Na tři týdny volna se tak po náročném období zkoušení, premiéry a téměř třiceti představeních neskutečně těšila.

Na české premiéře snímku Sebevražedné komando se nám půvabná brunetka svěřila, že se chystá dobít baterky na ostrově Mallorca. Na španělský ostrov ale nejspíš pojede bez partnera Jakuba Štáfka, který je zaneprázdněný.

Ještě před zahraniční dovolenou Monika stráví příjemný čas v Čechách. „Vydám se za babičkou na chalupu. Bude to ve znamení kola, mě a babičky. Pevně věřím, že se díky babiččině kuchyni konečně vykrmím,” říká už tak hubená Timková, která v náročném pracovním období shodila další čtyři kilogramy.

Nyní tedy čeká Moniku příjemné období relaxace a na práci prý ani nepomyslí. „Shakespeara na tři týdny zavřu do tajné komůrky a otevřu ji až 22. srpna na dvanáct představení,” říká Monika Timková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám