Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Média o rozpadu jejich vztahu psala jako o hotové věci, o to bylo větším překvapením, když Míša Nosková (41) a Ondřej Bábor vyrazili na premiéru filmu Sebevražedný oddíl ruku v ruce a před objektivy fotoaparátů si vyměňovali zamilované pohledy a vášnivé polibky.

Jak to tedy s jejich vztahem aktuálně je? „Média nás rozešla dřív, než jsme to my dva stihli. Nějaké problémy jsme měli, ale nestihli jsme se rozejít,” popřela rozchod zpěvačka, která využila projekci amerického komiksového snímku k tomu, aby světu ukázala, že stále chodí se svým muzikálovým kolegou.

Příčinou partnerské krize, kterou dvojice překonala, byla Ondřejova nehoda na motorce. „Byl jsem po bouračce hodně ve stresu, bolavej, měl jsem toho hodně na vyšetření, třeba s policií. Míša mi to dávala hodně najevo a byla nepříjemná,” postěžoval si muzikálový zpěvák.

Zpěvačka musela prozřít a získat nadhled. Stalo se tak na základě podobné nepříjemné zkušenosti. „Já jsem potom jela na dovolenou a při jízdě na skútru jsem se vymázla taky. Takže už vím, že je to velmi snadné,” krčila rameny Míša Nosková.

Reklama

Další články

Načítám