Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouhá léta vyrážel Martin Čermák do společnosti s přítelkyní Kristýnou. Tento dlouholetý vztah už je ale minulostí a během našeho posledního setkání se nám známý moderátor Sportovních novin na Nově svěřil s tím, že jeho srdce nyní patří nové partnerce Karolíně. Martin využil českou premiéru snímku Sebevražedný oddíl k tomu, aby svou milou vyvedl poprvé do společnosti.

Vztah Martina a Karolíny je teprve v začátcích, jak se nám moderátor svěřil. „S Karolínou jsme spolu teprve krátce. Do kina jsme tak šli teprve podruhé, předtím jsme byli na Době ledové, takže žánrově to máme zatím drobet rozmanité,” smál se Čermák.

Stejně jako Martin i jeho partnerka ráda experimentuje s vlasy. Na projekci plnou komiksových záporáků si stylově nabarvila konečky blond vlasů na fialovo. „Vlasy si obarvila právě kvůli premiéře na styl Harley Quinn, kterou hrála Margot Robbie,” uvedl Martin Čermák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám