Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lucie Benešová (49) je snad předurčena pro role vypočítavých semetrik. Před pár lety hrála zákeřnou učitelku v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, teď se na obrazovkách objevuje coby drsná daňová poradkyně Karla v cyklu mikrokomedií Jetelín.

Za manžela má podpantofláka a šíleného vědce Mišáka, kterého hraje Jan Šťastný (58). Benešová disponuje dovednostmi rafinované megery. Míšáka pojala za svého muže z čisté vypočítavosti - myslela si, že coby fyzik nastartuje závratnou vědeckou kariéru.

Líný manžel s vrabčím hnízdem na hlavě jí však udělal čáru přes rozpočet. V jedné ze scén se Benešová pořádně rozparádí. Coby permanentně nespokojená manželka už to nevydrží a na Šťastného vysype plnou krabici vajec.

„Karla je velká megera. Já už hraju poslední dobou jen samé megery (smích), jak ve Vinařích, tak například v Gymplu. Despotická Karla dává manželovi pořádnou sodu a on ji poslouchá. V tom je trochu hloupej, kdyby ji neposlouchal, myslím, že by se trochu stáhla. Ale já jsem ráda, že je Karla taková, megery jsou pro mě jako pro herečku mnohem zábavnější než kladné postavy, můžu se v nich víc vyřádit. Je to pro mě ale protiúkol, protože si myslím, že taková v reálném životě fakt nejsem,“ uzavřela s úsměvem Benešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám