Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Tyhle dvě se hledaly, až se našly! Ženštiny z odpadní kategorie amerického šoubyznysu spojily síly, aby hromadně napáchaly více ostudy. Tento politováníhodný tandem je opravdu nepřekonatelný.

Phoebe Price (51) se už roky marně snaží prosadit jako herečka, Nadeea Volianova (29) má za sebou fiasko na základě tragického pokusu o hudební kariéru. Co se úspěchů a počtu fanoušků týče, tyto dvě odkvétající zoufalky si mohou podat ruce.

Neúspěchem poznamenané kámošky jsou vděčné za každý zvědavý pohled, přičemž nerozlišují, zda je obdivný, či pohrdavý. V ulicích Los Angeles se tak Phoebe a Naadea často objevují v lascivních outfitech a žadoní o pozornost. Zoufalky s podobně marným osudem se vystrojily jako výprodejové prostitutky, které kvůli neplnění norem musely za klienty vyrazit přímo do terénu.

Sobě rovné kámošky byly na chodníku stejně poutavé jako povalující se bezdomovec či převržená popelnice, ale i tak je na ulici sledovalo více lidí než na jejich nežádoucích profilech na sociálních sítích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám