Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S modelkou a Českou Miss 2014 Gabrielou Frankovou (30) jsme se potkali na stejném místě jako loni, v aquaparku v Bešeňové. Tehdy tady byla ještě se svým bývalým partnerem Romanem, tentokrát šlo o dámskou jízdu. Gábina už ale sama není a ti, kdo snili o blondýnce s plnými přírodními čtyřkami, mají smůlu.

"Ptá se mě na to každý, ale není to věc, kterou bych v tuhle chvíli chtěla nějak rozebírat. Sice tady Aneta Vignerová na mobilu nějaké fotky ukazovala, probíralo se to, ale nechci zacházet do žádných podrobností. Ještě je na to brzo," svěřila nám Gábina a my musíme říct, že na fotce, kterou jsme viděli, byl pohledný tmavovlasý mladý muž.

Stejně jako v soukromí si prý Gábina nemůže stěžovat ani pracovně. Tři roky poté, co zvítězila v České Miss, má stále dost zakázek. "Ale vybírám si, protože studuju současně dvě školy, docela náročné, národohospodářskou fakultu na VŠE v Praze a práva v Brně," vysvětlila. "Na právech jsem v prváku, na ekonomce ve druháku. Pak do toho mám mít nějakého kluka... Ale obě školy mě baví," uzavřela.

Jen u knížek ale nesedí, o čemž svědčí její figura, kterou v Gino Paradise předvedla v bikinách. "Když si jdu zaběhat do fitka, rozložím si před sebe třeba občanský zákoník a u toho běhám," smála se.

Léto, kdy školu nemá, tráví hodně na cestách. "Vrátila jsem se z Chorvatska, byla jsem v Německu, teď jsem tady na Slovensku a čeká mě Itálie. Všechno částečně pracovně, ale snažím se tam udělat i pár dní volno, abych se tam porozhlédla," vypočítala.

Reklama

Další články

Načítám