Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmadvacetiletá Britka Tanya Burr je velmi úspěšnou blogerkou a vlogerkou. Její Instagram sleduje 2,9 miliónu lidí, a tak je pro ni zkoušení a komentování oblečení i kosmetiky prací na plný úvazek. Aby uspokojila poptávku po své osobě, do toho ještě vydává knihy a má vlastní kosmetickou řadu.

Blogování a s tím související vlogování je fenoménem dnešní doby a Tanya toho ještě v jeho počátcích využila na sto procent. Dosah, který má a jímž ovlivňuje milióny lidí, především dívek a žen, po celém světě, je obrovský. Je proto fajn, že tyto uživatelky sociálních sítí a její fanynky vidí, že být úspěšnou ženou v této branži jde i s postavou krev a mlíko, vyhublosti k tomu netřeba.

V poslední době se velmi trendy záležitostí stalo také jídlo, na což Tanya zareagovala tak, že vydala kuchařku. I na zmíněném instagramovém profilu lze najít fotky nejen kosmetických produktů, ale i jídla. A v jejím případě nemáme nejmenší důvod pochybovat, že to, co Burr vyfotí, následně i sní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám