Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky telenovele s názvem Divoký anděl, která se dočkala mimořádného úspěchu také u nás, se z herečky a zpěvačky Natalie Oreiro stala velká hvězda. U nás už o ní sice není slyšet, ve své domovině a vůbec celé Jižní Americe ale popularity nepozbyla.

Z Uruguaye také pocházejí fotografie užité v článku, konkrétně z tamního filmového festivalu, jenž se konal v letovisku Punta del Este a kde Oreiro moderovala předávání cen Premios Platino. A při pohledu na ohnivou Milagros ve světlých dlouhých saténových šatech s vlečkou si na spojení 'divoký anděl' nešlo nevzpomenout...

Oreiro se nedávno objevila též na filmovém festivalu v Moskvě, kde oslnila v dlouhé červené róbě a potvrdila, že jižankám červená barva sedí jako nikomu jinému. V obou róbách pak vynikla hereččina útlá figura, která si dívčí míry drží navzdory mateřství - Natalia je maminkou syna Merlína Atahualpy.

Kromě hereckých (na podzim půjde do kin film Gilda) a pěveckých aktivit Oreiro také navrhuje oblečení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám