Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už sedm měsíců je Míša Štoudková (38) bez partnera, a jak se zdá, single život jí svědčí. Na vlastní oči jsme se o tom mohli přesvědčit v pondělí odpoledne, když bývalá modelka dorazila s kamarádkami na pražské vystoupení kapely Retrosettes v designovém Hotelu Josef.

„Koncert jsem si užila hlavně proto, že jsme se viděly s kolegyněmi z blogu skoro po třech týdnech, protože jsem byla doteď na Sardinii,” nechala se slyšet kráska během koncertu kapely, která na sebe upozornila hned v první scéně filmu Mládí oscarového režiséra Paola Sorrentina.

Míša je víc jak půl roku bez partnera, ale nestěžuje si. „Beru život takový, jaký je. Řekla bych, že mám aspoň víc času sama pro sebe, práci a cestování. Nikoho nehledám a věřím, že věci se dějí z nějakého důvodu. Až to přijde, tak to přijde," říká blogerka.

Druhá česká vicemiss 2005 si naplno užívá léto. Jak sama řekla, před pár dny se vrátila z Itálie a zbytek prázdnin stráví v Čechách. Už teď se ale Míša nemůže dočkat zahraničních cest. „V září mě čeká Dubaj a cesta do Verony, kam vyrážíme pracovně s blogem,” říká Míša Štoudková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám