Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kultovní český sitcom Comeback s Martinem Dejdarem a Tomášem Matonohou v hlavních rolích se vrací na televizní obrazovku v plné síle. A to přesto, že scenáristé seriálu ho dopisovali na pokraji zhroucení. "Nikdy neříkej nikdy, ale podle mě už nové díly nevzniknou. Většině scenáristů se kvůli práci na Comebacku rozpadly vztahy a manželství, museli jsme užívat antidepresiva a někteří z nás sahali častěji než je zdrávo po alkoholu," prozradil Super.cz šéfscenárista novácké seriálové vlajkové lodi Jiří Vaněk.

František Ozzák Pacovský v podání Dejdara na podzim znovu ovládne televizní prostor. Nova nám naservíruje celkem osm epizod. "Byli jsme tak vyšťavení, že jsme neměli sílu udělat klasický závěrečný díl. Konec je tak hodně otevřený," upozornil Vaněk.

Sám už si dnes nepamatuje, o čem nové díly jsou. Dozvíme se v nich například, proč Ozzák nosí kůži medvěda nebo jak dopadne Tomášovo neustálé vytahování se před strýčkem Květošem. První díl poslední série nazvaný Zabíjačka premiérově Nova odvysílá pátého září večer od osmi hodin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám