Hlavní obsah
Článek

Má zlato v hrdle, ale v kariéře měl do okamžiku, než se objevil coby Raoul v divácky úspěšném Fantomu opery, spíše smůlu. Teď už se Bohuš Matuš (50) zase vesele směje na svět. A důvodů má hned několik.

„Celý rok jsem měl různé zdravotní problémy. Ať už to byl zánět žaludku a střev či arytmie srdce. Podle poslední kontroly je srdce v naprostém pořádku a žaludek mi vyléčila báječná paní doktorka Jungwirtová,“ řekl Super.cz Matuš, který si postavil kapelu a začal zase koncertovat.

„Program jsme postavili z písniček Karla Svobody, které pro mě kdysi napsal, a také z mých oblíbených hitů Karla Gotta, kterého od dětství miluji. Zazní například Mistrál, Láska bláznivá nebo Nápoj lásky číslo 10,“ řekl Super.cz Matuš, který od září pojede sérii recitálů po divadlech a kostelích.

„Jsem rád, že na mě zase chodí lidi. Na posledním koncertu ve Sloupu v Čechách jich přišlo přes tisíc. Jsem šťastný,“ říká dojatě Matuš, který v současné době čeká na výsledky konkurzu do muzikálu Ples upírů. „Čeká se na schválení z Vídně, tak jsem napjatý,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám