Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Bernášková je matka od dvou dětí, už dávno je plnoletá, ale vzhled má jako o generaci mladší holka. Podívejte se na její fotky a posuďte sami!

Když jsme jí to, že stále vypadá jako holčička, řekli před dcerou, ta se rozohnila, že to není pravda, že holčička je ona. „Pro Justýnku jsem stará paní,“ smála se herečka. Za svůj vzhled je vděčná genetice.

„Moje máma a babička vypadají podobně jako já. Nějak speciálně o sebe nepečuji, mám jen jeden jediný krém, kterým se mažu, jinak nic. Asi je to způsobeno tím, že jsem šťastná a spokojená,“ řekla Super.cz na křtu videoklipu Souznění, v němž se Sandrou Novákovou hrají lesbičky. V klipu hraje ale také její dcera.

Genetika Janě pomáhá i v herecké práci. Často musí totiž vstávat do práce v nekřesťanskou dobu, ale na kruhy pod očima nebo natékání netrpí. „Není to moje zásluha, ale jsem za to vděčná,“ řekla Bernášková.

Na rozdíl od některých jiných tváří je i bez nalíčení k poznání. „Problémy s tím mají spíš tmavší typy žen. My světlé zase po odlíčení nemáme žádné řasy. Ale já to moc neprožívám. Mám rodinu, běhám po školkách, družinách, nákupech, věnuji se rodině, to je mnohem podstatnější,“ dodala Jana.

Reklama

Další články

Načítám