Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Komiksová adaptace Sebevražedný oddíl namísto hrdinů oslavuje padouchy a bortí všechny zažité hollywoodské konvence. Premiéra nejzběsilejšího filmu letošního roku tak samozřejmě nemohla být přehlídkou usedlých rób a strnulých výrazů.

Na newyorské premiéře Sebevražedného oddílu se sešla hvězdná herecká sestava, která se svých rolí nejspíš nehodlá vzdát ani po natáčení. Slavnostní projekce byla plná extravagantních outfitů, které kromě Margot Robbie (33) a Cary Delevingne (31) oblékl i novodobý Joker Jared Leto (52). Herec byl už dříve znám zálibou ve velmi nápadité módě a kabátem s květinovými výšivkami dostál své pověsti.

Fotografy ale nejvíce zaujal Jim Parrack, jemuž se díky krásné manželce podařilo zastínit podstatně zářivější konkurenci. Herec ze seriálu True Blood: Pravá krev před objektivy dokázal, že jej s Leven Rambim spojuje nezkrotná vášeň. Blondýnka z Temného případu není rozhodně žádná stydlivka a s Jimem předvedla žhavou olizovačku. Manželé se z nich stali teprve loni v říjnu a, jak je vidět, vzájemnou přitažlivost se vůbec nezdráhají dokazovat na veřejnosti.

Reklama

Další články

Načítám