Hlavní obsah
Článek

Když jsme Bořka Slezáčka (56) potkali po zkoušce muzikálu Alenka v kraji v zázraků, skoro jsme se lekli, že měl zase nějakou nehodu. Na noze měl obvaz, loket zase v ortéze. Naposledy ho srazilo auto na polní cestě a skončil pořádně potlučený.

"Ne, nic hrozného se tentokrát nestalo. Pokud jde o tu ruku, mám tenisový loket, i když tenisu neholduji. Poprvé se mi to objevilo loni, dostal jsem pár injekcí, měl jsem nosit ortézu, ale po týdnu jsem ji odložil. Pak mi dala ruka pokoj, až se mi to teď zase ozvalo. Řídil jsem dlouhé trasy, měl puštěnou klimatizaci, tak to je asi z toho," mínil. Nohu si zase stahuje, protože má vleklé potíže z fotbalu.

Bořek se tohle léto nezastaví. Kromě zkoušení nového muzikálu má i koncerty s kapelou a muzikálovými partami a do toho připravuje svoji divadelní scénu v Ostravě. "Už jsme tak hráli Svaté neřesti, připravujeme i autorskou hru, ale o té nechci ještě víc prozrazovat. Každopádně se nenudím," řekl Super.cz Bořek, který prý nestíhá ani dovolenou s partnerkou a syny.

"S kluky jsme byli u rodiny na Moravě, jeden už má za sebou první třídu, druhý první rok školky. A teď pojedou a dovolenou jenom se Žanetou, já prostě nestíhám," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám