Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikant Felix Slováček má zase o starost navíc. Zatímco manželka Dagmar Patrasová (67) pěje ódy o fešném Italovi, tak ani na věrnost další "ženské" členky domácnosti už se nemůže spolehnout. Fena německého ovčáka už mu čtyřikrát frnkla a musel ji hledat po Praze.

"Zrovna teď mi volali z útulku v Troji, že ji tam mají. Utekla včera, opravujeme plot a ani jsem se neotočil a byla pryč," svěřil Felix, který měl kliku, že se mu z útulku ozvali, zrovna když se zastavil na mini večírku s opékáním buřtů muzikálu Alenka v kraji zázraků, v němž budou hrát obě jeho děti i manželka.

Ten se totiž odehrával v Loděnici Trója, tak to měl opravdu jen kousek. Ještě si na místě půjčil vodítko, protože s tím, že pojede nejen na buřty, ale i pro psa, nepočítal. A s nalezenou fenkou, která se tvářila jako neviňátko samo, se pak ještě chvíli na akci vrátil. "Asi hledá nějakého partnera," krčil rameny s tím, že příště už se mu snad fenku podaří ohlídat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám