Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma lety jsme slovenského hip-hopera a rappera Majka Spirita, vlastním jménem Michala Dušičku, vídali na obrazovkách v roli porotce talentové soutěže Hlas Česko Slovenska. 193 cm vysoký sympaťák se hned zapsal do povědomí českých dívek a žen. A i dva roky po soutěži ještě mají dámy u Majka šanci. Tehdy byl čerstvě po rozchodu se zpěvačkou Laylou a tu pravou stále ještě nenašel.

"Od Hlasu se stala sousta věcí, vydal jsem dvě sólové desky a pracuji na třetí. Hodně s mojí kapelou tvoříme, tenhle rok je extrémně úspěšný, jde nám karta, i co se textů týče, pro lidi toho máme připraveného hodně, stihnul jsem stovky koncertů. Hlas byl super zážitek a od té doby se dějí samé krásné věci," řekl nám před svým koncertem, kdy se davy tlačily mezi bazény v aquaparku ve slovenské Bešeňové.

Oficiálně zadaný ovšem Majk stále ještě není. "Jak se to vezme. Nějaké dívky tady jsou, ale už úplně neplatí to, co jsem říkal tehdy, že jsem jako námořník a v každém městě mám jinou. Už jsem připravený na tu pravou, mám oči otevřené a na stopkách, jak se říká, a hledám tu správnou," svěřil Majk, který je ve dvaatřiceti připravený založit rodinu a mít děti.

"Nechci to uspíšit, i když už by na to byl ten správný čas. Věřím tomu, že všechny věci postupně přicházejí v určité posloupnosti, na něco je potřeba počkat, nechat to dozrát, dostat ještě pár lekcí od života. Beru to, jak to je, užívám si to, co mám, a na to, co nemám, nemyslím, ať se neschízuju a nejsem zoufalý z toho, že je mi třicet dva a ještě nemám děti," mínil.

A čeho by chtěl ještě Majk, který je jedním z nejúspěšnějších slovenských interpretů, dosáhnout? "Podle mě by mělo být hlavním cílem každého člověka najít nějaký střed a pokoj v duši. Rovnováhu, díky níž se všechny cíle snadněji plní. Můj cíl je stát se bohem v lidském těle, jak se říká, abych byl schopen si do života přitáhnout stejně vyspělou a vyzrálou ženu," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám