Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reportérka primáckého Top Staru Pavlína Holubová rozšířila pole své působnosti a stala se blogerkou. Točí videa se známými osobnostmi a tahá z nich různé tipy a fígle týkající se kosmetiky a zdravého životního stylu.

A svým fanouškům představuje i speciality z italské kuchyně. Pavlína už pár let chodí s italským přítelem Lucou, za nímž jezdí pravidelně do Itálie. Italsky se velmi slušně domluví a má v této zemi spoustu přátel. Protože italskou kuchyni miluje, snaží se některé recepty přiblížit fanouškům svého blogu.

"Z typických zdejších specialit mám nejraději tiramisu. A vždycky si ráda pochutnám i na proseccu,“ říká krásná reportérka.

Protože často natáčí reportáže se známými osobnostmi, zaměřila se na to, jak oblíbené herečky pečují o svou krásu nebo zdraví.

"Mě samotnou zajímá, jak se o sebe známé herečky a zpěvačky starají, jaké mají kosmetické tipy a různé vychytávky, na jaké dají "babské" rady. Tak se na ně ptám a pak se o ně na blogu dělím se svými fanoušky," říká Pavlína.

Reportérka svůj blog pojala v retro stylu 50. let a stylizuje se do tak zvané pin-up girl. "Styl a móda těchto let se mi líbí, připadá mi, že ženy v této době uměly být hodně sexy, a když jsem se do této podoby stylizovala, cítila jsem se v ní velmi dobře," říká Pavlína.

Reklama

Další články

Načítám