Hlavní obsah
Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) má krátce po rozchodu s partnerem Michalem Zemanem. Na tradiční letní víkend, jak jezdívala s přítelem, tak tentokrát vzala maminku Jitku. Ta v aquaparku v Bešeňové oslavila i 51. narozeniny. Konečně víme, po kom má Aneta tak nádhernou hustou hřívu.

"Užíváme si to spolu, jsem ráda, že jsem ji mohla vzít, protože jsem v dospělém životě s mámou na dovolené nikdy nebyla. Vlastně od děství," řekla nám Aneta, která má ještě sestru a bratra. "Je to poprvé, co si můžeme užívat jen spolu samy, ležíme vedle sebe, povídáme si. Máma je nadšená," dodala.

"Po mámě máme vlasy všichni sourozenci, má je krásné, dlouhé a husté, takže je to v genech. Já je teď trochu zastřihla, říkala jsem mamce, ať to udělá také, že to bude působit ještě o něco lépe," mínila. Anetina maminka má ovšem ve svém věku už pár kilo navíc.

Nebojí se Aneta, která jí jako kyselina a cvičení moc nedá, že se bude muset začít taky pomalu hlídat, protože i tady mohou zafigurovat geny? "To je pravda, mamka byla taky strašně dlouho jako lunt, ale po třech dětech už je to jinak. Mě mamka měla ve dvaadvaceti, to já už nestihnu," krčila rameny.

"Táhne mi na třicet, už by to chtělo nějak zakotvit a příští muž v mém životě by měl být ten definitivní, se kterým založím rodinu. Ale neřeším to. Po rozchodech jsou to vždycky stejné a trapné fráze. Budu se opakovat, užívám si léta, neřeším to. Teď mám konečně nový byt, tak uvidíme, jak to bude dál," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám