Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Marcela Březinová (63) poprvé od 22. července, kdy se oběsil její manžel Zdeněk Švarc (†57), promluvila o své rodinné tragédii. "Zdeněk odešel uprostřed pracovních plánů. Věřím, že se mi podaří na Zdendu napojit. Žiju v nejistotě, ráda bych konečně věděla, co se stalo. Pořád jsem na bodu nula," prozradila pohnutě.

"Nemáme v ruce nic, vyšetřování neskončilo, neznáme výsledky pitvy. Nedá se stoprocentně vyloučit ani cizí zavinění," uvedla v rozhovoru pro Květy zdrcená zpěvačka. Ví, že jako každý umělec měl Švarc deprese. Přesto stále netuší, proč si sáhl na život. "Koncem července měl jít jen na banální operaci žlučníkových kamenů. Jak nám potvrdila paní doktorka, nebyla tam diagnóza, která by ho měla zneklidnit. Pravda je, že manžel tři dny před tou událostí s nikým nekomunikoval, s námi, s lidmi z produkce filmu, který měl točit, na mobilu měl schránku," vzpomíná vdova. Přesto se snaží zakazovat si otázky ohledně smrti svého manžela.

"Jediné, co si teď musím zakázat, i když to jde strašně těžce, je ptát se proč. Když se stane něco takového, buď to rodinu roztrhne, nebo ji stmelí. My jsme zaplaťpánbůh druhý případ. Bydlí teď u nás i Zdendova maminka. Je jí osmdesát, zvládla situaci fantasticky, ale taky ji trápí nejistota," uzavřela Březinová, která po smrti muže přestala chodit mezi lidi. Plní jen nezbytné pracovní povinnosti a snaží se vzpamatovat z jeho šokující smrti.

Reklama

Další články

Načítám