Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Veronika Zelníčková (22), kterou brutálně v noci ze čtvrtka na pátek napadl známý, je už doma v domácím ošetřování. Veronika má vyražené zuby, četné podlitiny, otřes mozku a na hlavě dvacet stehů od brutálního útoku láhvemi a půllitrem od piva. Přesto opustila nemocnici, aby mohla být se svojí rodinou. Její maminka je zdravotní sestra, a tak o ni bude dobře postaráno.

Zpěvačka na sociální síti poděkovala svým fanouškům za podporu a přidala fotografii se svým přítelem po opuštění nemocnice. "Strašně moc vám všem děkuji za podporu a za energii, kterou mi posíláte!!! Dodáváte mi všichni obrovskou sílu... A já vám za to strašně děkuji," napsala Veronika na sociální síť.

"Co se týká mého stavu.... po fyzické stránce je mi lépe a už jsem konečně v domácí péči pod dozorem své rodiny. Jsem šťastná, že jsem mezi vámi a těším se, až vás všechny uvidím, obejmu a až se budu moci vrátit ke své práci a k tomu, co mám ráda," dodala Zelníčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám