Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladá herečka a zpěvačka Veronika Zelníčková (22), která se objevila v seriálech Ordinace v růžové zahradě a Gympl, byla brutálně napadena a leží v nemocnici.

Krásku, která je zároveň zpěvačkou metalové kapely Anacreon, její známý napadl ve zkušebně, kde ji mlátil půllitrem od piva, škrtil a nakonec okradl. Vše se stalo ve čtvrtek v obci Jemníky u Slaného, kde kapela pravidelně zkouší.

Útočník po činu utekl. Policie ho hledala zpočátku neúspěšně. Nakonec ho nedaleko v křoví nalezl přítel zpěvačky. „Hledali jsme peněženku, kterou jí taky ukradl, a narazili jsme na krvavé stopy. Ty pak končily u autobusové zastávky. Nakoukl jsem tam do křoví a viděl ho tam ležet," popsal dopadení třiadvacetiletého muže televizi Nova přítel zpěvačky Tomáš Krejza.

Zpěvačka měla štěstí, že se jí před útočníkem podařilo utéct k sousedovi. „Tekla jí po obličeji krev. Měla asi úraz ve vlasech. Celá se chvěla,“ řekl TV Nova Václav Landa, muž, v jehož domě se zpěvačka schovala.

Agresor je v tuto chvíli zadržený a bude obviněn. Veronika Zelníčková leží s těžkými zraněními v nemocnici. Má těžký otřes mozku a sešitou hlavu. Navíc má podlitiny a modřiny na zádech a dalších částech těla.

„Veronika všem moc děkuje! Je na tom mnohem lépe a brzy Vás sama bude kontaktovat. Ještě jednou moc děkujeme! Vážíme si toho! Anacreon,“ napsala včera večer skupina na sociální síti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám