Hlavní obsah
Článek

Americký pořad o plastické chirurgii Botched přinesl tento měsíc další šokující příběh. Hlavní aktérkou byla tentokrát Lauren z newyorského Queensu, která kvůli zbabrané práci plastického chirurga přišla o sebevědomí a celých sedm let kvůli komplexům ze svých prsou odmítala jakýkoli vztah s muži. Pomoci se dočkala až ve zmiňovaném televizním pořadu u specialistů na slovo vzatých Terryho Dubrowa a Paula Nassifa.

Vše začalo celkem nevinně, a to když se Lauren jako zaměstnankyně nemocnice dala do řeči s jedním plastickým chirurgem a svěřila se mu, že ji sužují bolesti zad a ramen. I po zhubnutí 45 kilogramů jí totiž zůstala prsa velikosti F. Lékař jí proto doporučil redukci jejich objemu a nakonec se dohodli na ‚menším zákroku‘.

Po operaci ovšem žena s hrůzou zjistila, že skončila s jedničkami, a to ještě naprosto zdeformovanými. Sedm let odmítala jakýkoli intimní vztah s muži, ale po čase si zase přála cítit se atraktivně, a proto se odhodlala obrátit se na lékaře Dubrowa a Nassifa. Těm dalo nejvíc zabrat opětovné posazení bradavek do těch správných míst. Z výsledku jejich práce byla ale Laura doslova u vytržení a se slzami jim děkovala za to, že jí změnili život.

Související témata:
Redukce

Reklama

Další články

Načítám