Hlavní obsah
Článek

Na Marka Dědíka (40) nevzpomínáme jenom jako na vynikajícího tanečníka ze StarDance, který v minulé řadě dovedl svoji tanečnici Jitku Schneiderovou (51) na krásné stříbrné místo, ale i díky jeho skandálu, když se na mejdanu po finále líbal na ulici s mužem.

Na tenhle skandál už by ale rád zapomněl. "Všechno, co jsem k tomu říct chtěl, už jsem řekl," nechtěl už tuhle kauzu, kdy prý šlo o sázku, připomínat. Jen prozradil, že jeho životní partnerka vše ustála a jsou stále spolu.

S Markem jsme se setkali jako s choreografem projektu Hejbejte se a zpívejte cvičitelky Hanky Kynychové (55), kde tvoří sestavy pro finálový večer, na němž budou soutěžit týmy dětí z dětských domovů. "Přijal jsem nabídku, že postavím choreografii pro jednu z kategorií, a to je latino dance. S dětmi spolupracuji již delší dobu, i když tady je to trochu jiné, protože je tady velký věkový mix a děti jsou posbírané z různých částí republiky," vysvětlil.

Ve StarDance ho letos ale také uvidíme. "Mojí taneční partnerkou bude letos Olga Šípková, takže vlastně Hančina kolegyně. Už jsme měli první setkání," svěřil. Stále ale tančí také s Jitkou Schneiderovou. "V létě je toho samozřejmě méně, více to je během plesové sezóny. Ale zrovna nedávno volali a na podzim už máme naplánovaná dvě vystoupení," dodal.

Reklama

Další články

Načítám