Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Nikdy by mě nenapadlo, že zrovna mě v médiích budou označovat za příliš hubenou. Co to má být?“ nechápe nejmladší ze sester Kardashianových Khloé (39), která během posledního roku a půl po neustálých narážkách na macatou postavu zhubla bezmála dvacet kilogramů.

Jedna z hvězd reality show Keeping Up With the Kardashians svou transformaci hrdě dávala na odiv na sociálních sítích a s pocitem zadostiučinění si užívala každé shozené kilo. Jenže teď má dojem, že se veřejnosti nezavděčí asi nikdy.

„Nejdřív jsem moc tlustá a teď zase moc hubená. Vážně miluju tuhle hru!!“ neskrývá rozčarování Khloé a dodává: „Kdybyste se mě přitom před dvěma lety zeptali, jestli bych mohla mít tělo jako dnes, řekla bych, že není šance.“

I přes počáteční nedůvěru v samu sebe ale dnes Khloé říká, že se v ní probudila závislost na zdravém životním stylu a věří, že dřívějších tělesných rozměrů už nikdy nedosáhne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám