Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Brazílii už za týden začíná olympiáda, což znamená, že je tamější Playmate Ana Braga (42) v pozoru. Blonďatá brazilská sexbomba sice nejvíc pracovních zakázek dostává v USA, ale na své krajany rozhodně nezapomíná.

V rozpálené nevadské poušti se nechala nafotit ve značně úsporných bikinách s fotbalovým míčem v ruce. Fotbal je přeci jen nejpopulárnějším brazilským sportem a reprezentace kanárků samozřejmě v olympijském turnaji nesmí chybět.

Sličná modelka o sobě dala vědět už před několika týdny, kdy pro změnu podpořila americké olympioniky, aby tak vzdala hold zemi, která se stala její druhou domovinou.

Braga se v USA svlékla už do několika reklamních kampaní a na sociálních sítích se často chlubí fotečkami v titěrných bikinách, které nosí na svých procházkách po pláži v Malibu. Ještě předtím se však ve své rodné Brazílii stihla nafotit pro Playboy, což jí značně navýšilo popularitu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám