Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Michal Hrdlička (35) nezažívá zrovna léto snů! Poté, co ho přesně podle předpovědi Super.cz televize Nova vyrazila na hodinu kvůli jeho opileckému řádění v Karlových Varech, se rozhodl poptat po zaměstnání sporťáka i na jiných televizích. Jenže neuspěl!

Podle některých zpráv shání nové místo, kde se dá, dokonce i na Primě, kde mu pochopitelně dali hned košem, protože vůbec sport nevysílají a ani nemají ve zprávách samostatnou sportovní rubriku.

Údajně se ale zlobivému dítku českého šoubyznysu vysmáli i tam, kde s ním dříve počítali.

„Loni jsme o něj měli dvakrát zájem, před létem a poté, co mu zkrachoval vztah s Lucií Borhyovou. V obou případech nám dal dost podivným způsobem košem. Vždy mluvil o tom, že do toho jde a pak vycouval. Takže se nemůže divit, že když teď přišel s prosíkem, tak jsme odmítli zase my,“ cituje Blesk zdroj z televizního kanálu O2 Sport.

V úvahu přichází ještě jedna barrandovská televize, která se už také nechala slyšet, že o Hrdličkovy služby nestojí, a pak také Kavčí hory. Jenže také o ní si pravděpodobně sporťák může jen nechat zdát.

Ozvaly se i hlasy, že Hrdlička měl dostat padáka už po rozchodu s Lucií Borhyovou, protože se ukázalo, že diváci ho za to proklínali a jeho obliba spadla na dno. Tenkrát to prý ale byla sama nejoblíbenější česká moderátorka, kdo se za něj údajně postavil a prosil, aby dostal ještě šanci. Tu však bohužel nevyužil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám