Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Možná proto, že přišla jako dar z čistého nebe, ji rodiče Chrissy Teigen (30) a John Legend (37) pojmenovali Luna... Vymodlená holčička přišla před třemi měsíci na svět pomocí IVF neboli oplodnění ve zkumavce, jelikož rodičům se dlouho nedařilo počít miminko přirozenou cestou. V těchto dnech si všichni tři vychutnávají první pořádnou dovolenou na jachtě...

Modelka a zpěvák vzali malou Lunu Simone Stephens na francouzskou Riviéru do Saint Tropez, kde večer korzovali po promenádě se zmrzlinou v ruce a přes den relaxovali na luxusním plavidle. Během posledních dnů ovšem rodinka zvládla navštívit i Švýcarsko a Itálii.

Teigen a Legend se seznámili již v roce 2007 při natáčení klipu k jeho songu Stereo. V prosinci 2011 došlo na zásnuby a o necelé dva roky později si řekli ‚Ano‘ u jezera Como v Itálii. Píseň All of Me napsal zpěvák pro Chrissy, která díky svým exotickým půvabům zdobila i titulní stranu plavkového Sports Illustrated.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám