Hlavní obsah
Článek

Herec Colin Farrell (35) přestal kouřit den před svými 34. narozeninami. Končil víkend a irský rodák vytahoval z krabičky jednu cigaretu za druhou a obřadně si ji vychutnával. Byl sám, soustředil se a típl tu poslední. Pak prý napsal tabáku dopis na rozloučenou a už si nikdy znova nezapálil.

„Přestal jsem v neděli předtím, než mi bylo 34 let. Strávil jsem celý den s krabičkou cigaret. Nikoho jsem toho dne neviděl a každou cigaretu, kterou jsem kouřil, jsem kouřil s maximálním soustředěním. A pak jsem napsal malý dopis tabáku. Bylo to: Pamatuji se na první okamžik, kdy jsme se potkali, a na vše, co jsme od té doby prožili. V tom čase jsi mi pomohl v takových a takových situacích. Je to přesně takový dopis, který byste napsali osobě, s níž se rozcházíte. Protože tak to bylo, byl to rozchod. Bylo to poprvé, kdy jsem se s někým rozešel dopisem, takže to bylo divné,“ tvrdí Colin.

Hvězda filmu V Bruggách přestala kouřit 30. května 2010. Nedávno přitom irský herec také přiznal, že už se nedotkne ani kapky alkoholu. „Mám moc rád posilovnu. Nacházím tam mír. Což je zatraceně divné. Nikdy jsem si nemyslel, že bych takový mohl být. Vidím ty slogany: Cvičením pro mě je zvedání půllitru piva Carlsberg. Což platilo jistý čas i pro mě. Ale věci se změnily,“ tvrdí pětatřicetiletý Colin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám