Hlavní obsah
Článek

Chcete prozradit, kde ušetříte nejvíc peněz při nákupu nábytku? V e-shopu MT nábytek! Právě tam probíhá masivní kosení cen až o 69 % dolů. Do 3. srpna pro vás mají třeba moderní ložnici se slevou 9 894 Kč, parádní jídelní sestavu levnější o 12 034 Kč nebo praktickou rohovou sedačku zlevněnou o 12 425 Kč. A k nim dalších více než 9 300 kousků do každého bytu, zahrady i kanceláře. Nezmeškejte to!

5 P pro ložnici s báječnou slevou: Pohodlná, příjemná, praktická, prostorná i pěkná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sestava světlého ložnicového nábytku Dione 1 vás okouzlí už na první pohled a co teprve na ten druhý. Do postele se sklopeným čelem si vyberete komfortní matrace na míru vašim potřebám. Po ránu i k večeru oceníte rozmanité, chytře vymyšlené úložné prostory. A při úklidu vás zase potěší moderní odolná povrchová úprava nábytku. Extra výhodný nákup! Dříve za 26 484 Kč.

„Jsem naprosto spokojená, možno říct nadšená,“ říká Jiřina o jídelním setu. Líbí se i vám?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Užijte si s rodinkou společné chvíle u jídla v pohodlí jídelního setu Kvido z bukového masivu. Zaručeně bude pasovat i k vám domů, na výběr totiž máte z více než 200 barevných kombinací dřeva a potahů židlí z látky nebo ekokůže. Dýhovanou desku stolu v případě potřeby rozšíříte o 30 centimetrů a snadno ji očistíte od skvrn. Skvělé hodnocení zákazníků! Dříve za 12 097 Kč.

Sleva skoro 9 tisíc! Multifunkční sedačka za báječnou cenu zazáří v každém obýváku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jaká by měla být vaše sedačka? Pohodlná, prostorná, rozkládací? To všechno splňuje rohová sedací souprava Maria a umí toho ještě mnohem víc. Rozvalíte se na komfortní polstrování, opřete se o naducané polštáře, nastavíte si opěrku pod hlavou, večer z ní v rychlosti uděláte prostorné lůžko a v případě potřeby využijete také praktický vnitřní úložný prostor. Super volba. Dříve za 20 405 Kč.

Trojky? Dvojky? Jedničky! Pomozte školákovi k lepším výsledkům správným psacím stolem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete, aby vaše dítě od září nosilo ze školy lepší známky než loni? Pořiďte mu psací stůl Julien. Do prostorné skříňky a šuplíku si poskládá věci podle svého a domácí učení mu tak půjde mnohem snáz. Povrch stolu snese rozlitý čaj i škrábnutí a snadno z něj dostanete každou nečistotu. Vyberte barvy úchytů a potěšte školáka překvapením za výbornou cenu. Dříve za 2 486 Kč.

Slevové žně jen do 3. srpna! Ceny nábytku pokosené až o 69 % - obrovský výběr pro každého

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nenechte si ujít bohaté slevové žně u MT nábytek a vybavte si domácnost o tisíce korun levněji než kdykoliv dřív. Čeká na vás přes 9 300 modelů nábytku do každé místnosti vašeho domova. Za skvělé ceny si vyberete i vy a k tomu vám přidají rychlou a spolehlivou dopravu, výhodné splátky i možnost vrácení zboží do 45 dnů. Na nic nečekejte, zbývají poslední 3 dny!

Další články

Načítám