Hlavní obsah
Článek

Více času než se svým novým partnerem tráví herečka Miluše Bittnerová (46) se svým tanečníkem ze StarDance Michalem Necpálem, jehož zdědila po Leoně Machálkové (56) či Janě Doleželové (42). Dokonce ho už s sebou začala brát i na společenské akce.

"Je mi s ním docela dobře, ale po tom týdnu, co trénujeme, už mě tak bolí nohy, že mám pocit, že už nikdy nebudu normálně chodit," svěřila nám herečka, která má prý problém i s obouváním tanečních střevíčků na podpatku.

Michalovy tanečnice v předchozích ročnících moc dlouho nevydržely. Jak to vidí s Miluškou? "Samozřejmě těžko říct, teď jsme ve fázi, kdy se učíme ty základy, poznáváme charaktery tanců a zvykáme si na ty boty. To je hrozně důležité. Teď jde hlavně o to, abychom zharmonizovali těla, aby to potom vyšlo," řekl nám Necpál. Harmonizace těl... Hm. Tak co na tohle řekne Miluščin nový partner?

O Michalovi jsme se dozvěděli, že je nejen tanečník, ale také studuje herectví, končí DAMU. "Doufám, že mi Miluška také předá nějaké zkušenosti, postupně se jí na to budu ptát, jak to funguje v hereckém světě," prozradil a Miluška potvrdila, že reciprocita musí být, a to, že je Michal herec, oceňuje. Díky tomu by jim mohly jít minimálně výrazy.

Miluška měla důvody k tomu, aby do taneční soutěže šla, hned dva. "Je to úplně super posilovna, tak pokud úplně nezhubnu, tak se zpevním. Michal to bude mít chudák těžké na zvedačky. A pak mi Olda Navrátil i Jirka Schmitzer řekli, že bych byla blbá, kdybych si takové dobrodružství nechala ujít," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám