Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to už téměř tři roky, co Iva Frühlingová zcela upozadila svou pěveckou kariéru a spíš než roli zpěvačky si užívala úlohu maminky malého Adama. Po několikaleté pauze ale o sobě bývalá modelka, zpěvačka, moderátorka a spisovatelka dala opět vědět a záměrně oslovila módní magazín Elle, který s ní do aktuálního čísla připravil rozhovor a editorial.

„Jsem moc ráda, že si Iva vybrala právě Elle, aby po více jak dvouapůlleté pauze poskytla rozhovor nejen o svém synovi, mateřství a životě v ústraní,” nechala se slyšet šéfredaktorka české mutace magazínu Andrea Běhounková.

Samotné focení se zpěvačkou proběhlo nedaleko Pražského hradu v Ledeburských zahradách. „Záměrně jsme ji vrátili do role modelky. Nechtěla jsem žádné kočárky, miminka, vařečky. Naopak! Perští chrti, norkové kožichy a sexy síťované punčocháče - to byl náš koncept, který se moc líbil i Ivě,” řekla šéfka módního magazínu.

Jak se říká, nejsložitější bývá spolupráce s dětmi a se zvířaty, ale focení s psími krasavci nakonec dopadlo na výbornou. „Naštěstí chrtice Cherry a Thea byly stejně profesionální jako Iva. Ono totiž vést dva velké psy na jedenácticentimetrových podpatcích není nic jednoduchého,“ komentovala focení Běhounková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám