Hlavní obsah
Článek

Herečka Miluše Bittnerová (46), kterou diváci znají z mnoha seriálů (dříve i z Ordinace v růžové zahradě) a nově se také stala účastnicí podzimní StarDance, má konečně necelé dva roky od rozvodu nového partnera. Co nám o něm řekla?

„Je to člověk, kterého jako kamaráda znám dlouho, velmi mi pomohl, a nedávno to mezi námi zajiskřilo. Je to ale křehké, proto o tom nechci moc mluvit. Musíme se víc poznat a zažít, abychom věděli, jestli by z toho mohlo být něco víc. Tonda ho má ale rád,“ uvedla pro Super.cz herečka (momentálně třeba hraje v seriálu Jetelín), která si na soustředění Muže roku, kde jsme ji vyzpovídali, přivezla svého psa Antonína. Má ho ve střídavé péči s exmanželem, s kterým byla sedmnáct let.

Muž, s kterým je nejživočišnější české celebritě momentálně dobře, je o pár let starší než ona. Nikdy nebyla vyloženě na zajíčky, a tak moc nepředpokládá, že by ji někdy mohl okouzlit nějaký Muž roku, jejichž módní přehlídku v Novém Městě nad Metují moderovala.

„Ale co není, může být. Třeba do toho dospěju. To může přijít, ani člověk neví jak. Amorek vypustí šíp a budu v tom až po uši,“ smála se.

Její partner, který není z branže, naštěstí chápe zákonitosti oboru a prý žárlí jen rozumně a přiměřeně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám