Hlavní obsah
Článek

Z dvanáctky finalistů Muže roku ještě není vybrán ten nej, ale první předzvěstí, kdo by mohl stanout na stupních vítězů, jsou výsledky hlasování ze soustředění soutěže. S přehledem zvítězil čtyřiadvacetiletý člen vězeňské služby Josef Kůrka.

"Myslím si, že za to může asi můj úsměv. A když říkáte, tak se možná líbilo i moje tetování," řekl nám Pepa poté, co od prezidenta soutěže Davida Novotného převzal diplom za sympaťáka soustředění a také další ceny. Jistou má i účast v mezinárodní soutěži mužské krásy.

Aby měl parádní tělo, musí na sobě makat. "Držím dietu, jím jen rýži, maso a zeleninu, a každý den jsem ve fitku, anebo jezdím na rotopedu," objasnil nám Kůrka, který je zatím zadaný, ale kdo ví, jak to po soutěži dopadne. Doma prý Pepa dokonce i vaří. "To, co uvařím, ale přítelkyni moc nechutná," přiznal.

Zajímalo nás, proč si Pepa vybral práci vězeňského dozorce a jaké to vlastně je. "Viděl jsem inzerát, a jelikož jsem po škole neměl žádné zaměstnání, tak jsem poslal životopis. Je to zajímavá práce, ale je dost psychicky náročná. Nevypadá to sice jako v amerických filmech, ale to neznamená, že by se nikdo nemusel bát jít do vězení. Mě se určitě bát musí," uzavřel Kůrka, který pracuje ve věznici s druhou nejpřísnější ostrahou, takže má na starosti i vrahy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám