Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sympatický moderátor Sportovních novin na Nově v poslední době radikálně změnil image. Za posledního tři čtvrtě roku postupně zkracoval své pověstné mikádo a nyní se pyšní klasickým pánským sestřihem. S úbytkem vlasů mu prý ale přibylo bříško. Na tiskové konferenci u příležitosti představení nové edice kopaček známé sportovní značky se nám Martin svěřil s tím, že musí na své postavě pracovat.

Sport moderuje skoro denně, a tak má většinu sportovních disciplín teoreticky v malíčku, jak je na tom Martin Čermák ale sám s pohybem? „Snažím se běhat, abych neměla vanu,” říká Čermák, který na sobě pracuje nejen proto, aby vypadal dobře na obrazovce, která opticky přidává kila, ale i v soukromí. „Snažím se cvičit taky proto, abych měl nějakou kondičku,” říká Čermák.

A co by na sobě Čermák rád změnil? „Nemyslím si, že bych byl tlustej, ale něco by mělo vypadat jinak. Je třeba stále pracovat na tom, abych neměl takovej ten klasickej pivní pupek. Snažím se běhat a dělat cvičení na břicho, to je takové to minimum, které by člověk pro sebe měl dělat,” říká Martin, který chodívá běhat dvakrát třikrát v týdnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám