Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době se Martinu Čermákovi stává, že ho lidé nepoznávají. Důvodem je jeho nový sestřih. Moderátora Sportovních novin na Nově už nezdobí kaštanové kučeravé mikádo, teď je nakrátko.

„Od dvanácti let jsem měl skoro nonstop dlouhé vlasy až po ramena,” říká Čermák a jedním dechem vysvětluje průběh své proměny: „Před tři čtvrtě rokem jsem si řekl, že to zkrátím, od té doby jsem vlasy postupně zkracoval.”

Vzhledem k řečenému je to pro něj razantní změna. „Nejvíc si to uvědomuju při mytí hlavy. Připadá mi, že musím být úplně plešatej,” uvedl Martin po moderování tiskové konference pořádané u příležitosti představení nové edice kopaček.

A co na nový zjev říká jeho okolí? „Tisíc lidí, tisíc chutí. Někteří říkají, že je to chyba, že jsem dřív vypadal jako princ z pohádky, jiní zase tvrdí, že je to dobře a že vypadám konečně jako chlap,” krčí rameny Martin Čermák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám